20090915

rapek rapu

Banyaknye mende nak kene buat .... banyaknye mende NAK buat tapi TAK terbuat2 sbb ske tanggoh.. Asek2 kate after raye after raye.. Malangnye, raye dah takde kat sini, takleh online.. pastu after raye teros bkk u. Adoiyai ~

Nak list out kat sini kang tak best lak...tapi tak terlist2 kat notepad... NAK LIST OUT PON MALAS!

Adoi adoi adoi ~

하.하,하.
지용시 주세요... la la la

Cane nih.... tak tgk....dapat thn....dah stat tengok...takleh tahan...........
ssh.... bln ramadhan sepatotnye tahan nafsu.
Mmg dapat thn nafsu..tapi kalo dah mule...Bismillah pon lupe.
Eh...blh ke Bismillah? Jadi cam cite Syurge Cinte lak nnt.

Itulah internet... takleh wat pape.. tanak click, terclick gak.. Dari iREALViPs, masok ke iBIGBANG, masok ke me2day (walopon tak brape paham , bace je gheti), masok lak sume sume i- ni.. pastu miss miss jaejoong, bantai cassiopiea lak.. ape lagi? ah sume la...



saba je la ....


ape aku merepek? ntah~
nape aku slalu sorang2 ni? tula ..sape soh mak namekan AZLIN~

got it? Azlin? Keseorangan? Nurul Azlin = Cahaye keseorangan.. ade baek ade tak baek..tak baek camni la..


Adoi.... back to things-need-to-be-done...
I shoulda write them down...

Hello hello?
K *only for me to read...try it* , makeanewlayout,newicons,newheader,newcolors,leadershipassignments,ungsassignments,anygraphics,getreadyforraye,putlotsaapplicationsonpage,etc

tgk..malas blk....



aku meng-randomize lagi ni.. ape lagi nak ckp....

takde dah kot..dah banyak space gune... membazer page je..

AH!
BERSELERAK LA PAGE AKU NIH!


mood : blank
music:GDRAGON-Korean Dream

2 comments:

Fatin Fauzi said...

hahahaa
pasal tuka layout tu aku setuju
serabot sikit r lin. pening!

hikari said...

buat kan ak newicon juga..HEHEHE.rajienlah kamuuuu~

cahaya keseorangan??xla.
Allah sentiasa bersame hambanya.>_<