20090811

MRC LTC '09 (CFS) @ Ulu Bernam

*FUH!*

PENAT!


1st word I could say. I have to admit.. the place was good.. BUT... pengisian tak best... v__v
I must blame certain ppl. Anyway... these kids still have great time, I'm pretty sure of that.

TQ FaMa bab bagi permission gi jadi Feci tok adek2 MRC CFS 2009. Mane de jaoh... Ulu Bernam jeeee~

Dapatlah mlm dapat permission tu bersilat puas-puas ~ hohohohohoho~

VENUE : Teratak Riverview, Ulu Bernam, Selangor
DATE : 7 Aug - 9 Aug 2009
PROGRAMME : MRC LTC CFS IIUM 2009/2010
(MAB, MUK, MARA, MZ, MK, MUSA, MA)


1st sampai UIA PJ, Aten ngan Dayah anta *SANKYU!!!* TQ gak kat Abg Daus amek time blk ~ ngenge
Dapat gak pekene roti canai pagi2 kan.. bkn sng tuh. Slalu kelas je pagi...
Hampeh ko Damia.... Aku sampai2, ko kat rumah lagi. Kate kol 9 sampai.. CEIT! So ape lagi..smalam tu tak dapat tido.. tido la kat surau ZC sampai Damia kejot. Bertolak kol 3pm lbh. Nek bas best! Lena a tido lagik. Sampai Ulu Bernam..leh lak bas terlepas. Pastu staff dlm bas bro&sis start tepon org dlm.

*diorang mule mencarot2 sbb takde org tunggu kat lua, line phone CONFIRM takde!*

Ayooo....bagaimana ku mau tepon parents kuuu ~~ menyeramkan juge di situ *curi ayat damia*
Akhirnye, jumpe gak tempat... dkt 1/2 jam gak tunggu pick-up truck! Sambil naek pick-up truck...student tgk line tepon.. WAHAHHA ~

TERBUKTI! MAXIS MATI AWAL!
Best Celcom.. I know u r da best bebeh!

*woa...panjang cite.....pendekkan!*
Aku tak join Night Walk & Tubing sbb was advised to not join. Gile kot..night walk yg dikatekan 2 jam mengambel mase dkt 3 jam! Sian Husni.. sorry kami 2 tak join ~ huhu.... Banyak aktiviti2 yg membasahkan diri.

Bile dah nak blk.. termenung jap kat sungai.. bkn senang nak tgk sungai2 nih! SUBHANALLAH!

So..lets move on with our photos~ ^^




Feci terhebat ~ muahaha ~ Dan Kak Syifa' yg lawa ~!


Takkan ku lupekan korang 2!



Sir yg memang best & understanding ~


O Husni ~ Damia.. Aku merinduimu~





Kite tgk sungainye pulak ~





*ah ~ dahle tu.. kat blog letak gamba banyak2 tak best~*



MRC CFS IIUM 2009/2010 ;
I'm wishing u all da best!
Ciptalah kelainan dan jadikan batch 2009/2010 sebagai tradisi sebagaimana batch 2007/2008 *proudly saying this*
Moge2 ade seorang "Hayyul" dan seorang "Damia" juge... Kalo ade seorang "Azlin" pon bagos gak.. Ade something di situ ye ~ haha
Kerana sudah ada seorang "Abu" dan seorang "Liyana"
Make all things become reality ! Buktikan kat RMDD & IIUM, kite MRC CFS leh buat!
ngengengengengenge~


Sedeh a ~ Penat2 je bangonkan Aisyah...skang jadi UKC lak... ceit~ Naseb bek tak mintak budget cat aisyah tu.. buat rugi je kasi untung sama dak UKC~ Dah a emblem tetinggal dlm bilek MRC, termasoklah juge banner terbesar tu.. juge mask aku ~ aishhh....


HAYYUL !! bosan tol ko takde ~ tsk tsk tsk ~




oh MARA ! Bawala akak2 feci mu ini ke South Africa bersame korang. HAHA~
Dah a aku tak pat gi Sabah. Kemboja apatah lagi.
InsyaAllah Trip ke South Africa jadi.. N I will b invited ~ muahaha..
So next time, Madam Asmzea ajak lagi jadi feci.. leh gi South Korea lak ~ MUAHAHAHAHA
*do'a*

mood: tired
music:SE7EN-Baby You

2 comments:

Fatin Fauzi said...

weh weh.
mase pegi sg pisang pon maxis xde line kot! celcom sangat bergaya turun 1bar je.

hikari said...

habesla ko maxis..dak2 ni da kutok2 ko..tp da memang tulla.ak masuk kg pedalamn pun ade lagi.mxs xsamp simpg 4 da no network.

lyn awl gile ko dtg kul 3 baru tolak..HAHAHAHAHA~